Здравейте, приятели! Печелившите участнички, които ще получат подарък от нашата игра са:1. Анита

...
Здравейте, приятели! Печелившите участнички, които ще получат подарък от нашата игра са:1. Анита
Коментари Харесай

Подаряваме на три от вас сатенения слънцезащитен спрей Brume на Avène

Здравейте, другари! Печелившите участнички, които ще получат подарък  от нашата игра са :

1. Анита Трифонова

2. Стела Велкова

3. Галина Кръстева

..............................................................................................................................................................

Слънцезащитата е постоянно подценявана даже от нас – девойките, които пишем за нея. Редовното възобновяване на слънцезащитния пласт остава приоритет на плажа, само че в града някак забравяме за нездравословните лъчи на слънцето. Това обаче е една от най-пагубните за еластичността на кожата неточности.  Много от нас не помнят да нанасят слънцезащитен артикул, в случай че не са на отмора, както и през студените месеци и вместо това разчитат на SPF на декор дьо тена или BB крема си. 

Напомняме ви за потребността от слънцезащитен артикул когато и да е от деня, като подаряваме на три от вас сатенения слънцезащитен спрей на Eau Thermale Avène.

Широкоспектърната UVB-UVA отбрана е подобаваща за сензитивна кожа и е лесна за нанасяне. Това е изключително значимо, тъй като специалистите предлагат да възобновяваме слънцезащитния пласт върху кожата на всеки два часа – съгласно кожните лекари това е интервалът, в който и най-високата слънцезащита стопира да бъде ефикасна. За да направят подновяването й по-лесно, Eau Thermale   Avène създават сатенения спрей Brume с нелепнещ, немазен и незабележим свършек и с лесна за нанасяне текстура. 



Спреят, подобаващ за сензитивна и склонна към изгаряне кожа , не просто защищава от нездравословните лъчи на слънцето, само че и оставя хубав сатенен свършек. Това го прави идеален избор за плажа, където красивият бански е единствено допълнение, а акцентът постоянно е сияйната кожа. Цялостната грижа за кожата, която ни кара да се доверяваме на Avène, е допустима с помощта на антиоксиданта пре-токоферил, който защищава от оксидативния стрес още на клетъчно равнище

Регистрирайте се в нашата игра и можете да спечелите сатенения слънцезащитен спрей   за лятната си отмора. Красивата и предпазена кожа е ключът към ефектните фотоси на плажа, които ще оберат Инстаграм лайковете. Успех на всички! 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР